ja vuosikin vaihtui, mutta kyllähän täällä ollaan hengissä edelleen :o) Kaiken tohinan keskellä tahtoo vain päivitykset unohtua, pahoittelen...

Melko koiramaiseksi on blogi aikojen saatossa muodostunut ja koirille taas ei ole paljoa uutisoitavaa syksyn aikana tapahtunut, joten tiedottelen nyt sitten asioista noin vaan yleisesti. Tosin mainitsemisen arvoista lienee kertoa, että molempien otusten purukalusto hohtaa viti valkoisena eli sain vihdoinkin aikaiseksi putsata petojen hampaat oikein kunnolla. Hienoa oli huomata, ettei edes Simon suu ollut kahdeksan vuoden aikana kovinkaan pahasti kerännyt moskaa vaikkei ole ennen varsinaisesti puhdisteltu. Kuivana syöty nappula ja säännölliset puruluut ovat ajaneet siis asiansa!

Työt Pet-vetissä pieneläinhoitajana jatkuivat sittenkin. Nykyinen sopimus venyy aina ensi kesän yli ja hyvä niin. Pikkuisen työntekoa häiritsee juurikin tänään alkanut opiskelu Mustialassa. Tarkoitus olisi valmistua hevosagrologiksi noin neljän vuoden sisällä. Täällä Mustialassa majaillaan pari kertaa kuukaudessa kolmisen päivää kerrallaan, muutoin opiskelu tapahtuu paljolti etänä. Datanomin papereita odottelen myös. Viimeinenkin tehtävä lähti opettajalle ennen joulua eli valmistuminen enää hetkistä kiinni :o)

Yritänpä nyt taas heräillä blogimaailmaan ja ilmoitella itsestäni hiukan useammin... jospa ihan kuviakin jossain vaiheessa saisin iloksenne lisäiltyä.

Mukavaa Vuoden Alkua Kaikille!!!