Ei sovi meikäläiselle näin aikainen hereilläolo ja sen huomaa varmasti seuraavasta... Mutta laitanpa ylös, kun kerran mielessä pyörii ;o) Seuraa siis pieni mainospläjäys tai no mietiskely kuitenkin.

Eli meillä vaihdettiin ruokamerkkiä ihan vain kokeeksi (kun "halvalla" sai). Ennen meillä syötiin pääasiassa (opiskelijabudjetille sopivaa) nutra nuggetsia, eikä siinä ollut oikeastaan mitään vikaa. Ihan tyytyväisiä oltiin. Alunperin nutra tuli meille ruuaksi Seitan (luonani asustellut beauceron) sivutuotteena ja siihen Simokin sitten jämähti. Halpaa ja kuitenkin ihan (luullakseni) kunnollista kuivamuonaa.

Nyt sitten sai täti nutro choice pääni pyörryksiin ja laahasin kotiin 15 kiloa edellä mainittua apetta. Kohta viikon päivät on uuden merkin nappulaa mutusteltu ja ero on ihan uskomaton! Eihän nämä tappitassut pasko enää "ollenkaan" -nyt ehkä ymmärrät viestin ajankohdan, tulimme juuri lenkiltä- ja sekin vähä mitä ulos tulee on todella kiinteää ja helposti siivottavaa tavaraa. Ihanaa! Varsinkin Sagan (lisänimi paskatykki)  -joka ennen survoi ulos suunnilleen tuplasti sen mikä meni suusta sisään- kohdalla muutos on aivan valtava. Hetken jo luulin koiran umpeutuneen täysin ja pelkäsin sen muuttuvan muumipeikoksi!  :o)

Että näinkin järkevää juttua puskee tähän aikaan... Hyviä huomenia vain kaikille.