Hengissä ollaan vaikka hiljaiseloa onkin vietelty ;o)

Melko toiminnantäyteinen kesä alkaa olla lopuillaan ja olo kaikkea muuta kuin levännyt. Suuret saavutukset odotuttaa edelleen itseään, mutta kokemuksia on hankittu useammallakin sektorilla.

Kesäkuun puolivälissä alkanut työni eläinlääkäriasemalla jatkuu näillä näkymin lokakuun lopulle. Kovasti yritin Tartoon eläinlääketieteenopiskelijaksi, mutta yritykseksi jäi tällä kertaa.

Simon silmät peilattiin töitten ohessa alkukesästä ja ihan terveiksi todettiin, mitä nyt pientä vanhuutta kuulemma näkyy... Näiden tulosten pohjalta uskallettiin päästää Simo lastentekoleikkeihin, mutta ikävä kyllä tuloksetta. Kovasta yrityksestä ja progetestein varmistetuista "oikeista" päivistä huolimatta näyttää vahvasti sille, ettei pikku-Simoja saatu aikaan.

Harvinaiset vapaapäivät on kulutettu lähes poikkeuksetta erinäköisissä koirakarkeloissa. Viikko juhannuksesta testailtiin gööttien paimennustaipumuksia Rymättylässä ja pari viikkoa tämän jälkeen vietettiin kaksi antoisaa päivää jalostustarkastuksen merkeissä Raisiossa. Paimennuksissa Simo kirjaimellisesti laittoi lihaa liikkeelle. Kovinkaan paljon esitys ei arvon tuomareita miellyttänyt, mutta kokemus kuitenkin tämäkin. Jalostustarkastuksesta Simolle tyypistä arvosanaksi erittäin hyvä, Sagalle hyvä. Molemmat jalostukseen hyväksyttäviä. Tarkemmat tulokset ja arvostelut kerään myöhemmin omalle sivulleen.

Näyttelyissä Simo on esiintynyt Karjaalla, Hyvinkäällä, Vantaalla sekä rodun upeassa erikoisnäyttelyssä Tampereella. Tarkemmat tulokset arvosteluineen näistäkin myöhemmin omalle sivulleen. Kovasti odotettu kolmas serti antaa edelleen odottaa itseään, erkkarista saatiin sentään eri! Saga esiintyi erkkarissa turistiluokassa sijoittuen hienosti kakkoseksi. Kyseessä oli todellakin leikkimielinen arvostelu ja kommentit luokkaa "kiva kieli, hieno häntä" :o) Erkkarista suunnistettiin vielä Kankaanpäähän Handskes-päiville ja hauskaa oli!

Seuraavat kolme sunnuntaita olisi taas tarkoitus metsästää sertiä ja sitä kautta mva liitettä nimen eteen. Simo on ilmoitettu Vantaalle, Porvooseen ja Hyvinkäälle. Saa nyt sitten nähdä kuinka ukkelin käy. Näiden jälkeen tuskin esiinnytään ennen ensi kevään veteraanikehiä.

Kameran kanssa on ollut hiukan hiljaisempaa, joten uutiset näin ilman kuvia tällä kertaa...