No niin, nyt alkaa tilanne normalisoitua. Simo toki miesmäisesti yrittää aika ajoin selkään, mutta pikku-neiti hienohelma estää toiminnan "pelottavalla" (lue: naurettava/säälittävä) murinallaan. Simo herrasmiehenä sitten jättää leikin kesken ja kömpii sohvan alle murjottamaan ...tai fantasioimaan anteliaammista tytöistä...  ;-)

Otinpa piiitkäästä aikaa projektiksi koirien pesun. Oli hajusta päätellen jo aikakin ;-) Simon kanssa vesileikit sujuu edelleen ihan kivuttomasti, vaikkei ole montaakaan kertaa kuuden vuoden aikana kylvetty. Ainoastaan se iänikuinen ralli ympäri kämppää suihkun jälkeen jatkuu edelleen... ja vettä lentää!!! Saga suihkuili nyt muistaakseni toista kertaa ja meininki oli sen mukaista. Vettä tuntui olevan aivan joka paikassa, vaan ei pisaraakaan neitokaisen päällä. Pienen suostuttelukeskustelun jälkeen saatiin sitten prinsessakin puhtaaksi. Nyt on taas kaksi hieman paremman hajuista tappitassua meidän huushollissa.

Hetken jo luulin neitseellisen pikaraskauden käynnistyneen, kun eilisen illan ihmettelin laiheliinimme yhtäkkistä turpoamista. Iltalenkillä remmin päässä vyöryi jokin tuntematon karvainen pallo neljällä tassulla varustettuna. Syy selvisi sitten lenkin jälkeen... Ruokatynnyri oli auki ja aamulenkillä paskottiin vaatimattomat viisi kasaa. Että se siitä tiineydestä, onneksi. Nyt on taas neidillä vyötärö paikallaan ja askelkin hiukan eilistä reippaampi. Mahtoi olla ähky olo ahneella eläimellä!