Team S toivottelee Hauskaa Juhannusta kaikille tasapuolisesti!!!

Pentulaatikon ja festarilalueen väliä sahatessa ei tule aika pitkäksi. Eilisen illan viihdyin Raumanmerellä CMX, Yö ja Lordi seuranani. Yön (mukana vahvasti myös hakulinen!) keikka pelkkää taattua 80-lukua, erittäin positiivinen yllätys! Lordi takuuvarmaa tulitusta ja koko juhlakansa sekaisin viimeistään viimeiseksi vedetyllä "kansallislaulullamme" Hard Rock Halleluja. Luxusfestivaaliretken kruunasi Oilin taksi- ja hotellipalvelu, kiitos kaunis ;o) ...ja tänään uudestaan!!!

Iloista festaritunnelmaa varjostaa ainoastaan pikku Luffen selviytymistaistelu. Pentu kyllä sitkeästi sinnittelee, mutta kasvaa kovin hitaasti. Sisarusten paino ylittää jo 300 grammaa, mutta pikkuinen saa vaakaan hädintuskin 100 grammaa... Oilin ottamat kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa ja tarkempia painotaulukoita löytyy osoitteesta jaxonville.vuodatus.net

109124.jpg

Pikkupojan "tehoruokintaa". Peukut ja varpaat pystyyn!!!

 

109125.jpg

Pikkusormesta kelpaa imeskellä puppy-boosteria. Reppana imee kyllä tehokkaasti ja suurella innolla... Sinnikäs kaveri!

 

109126.jpg

Kaikki 8 yhdessä koossa. Kolmas oikealta siis pikkuruinen Luffe.

Karjaan näyttelyn aikataulut netissä! Gööttejä 17 ja tulessa heti aamu yhdeksältä... Allekirjoittanut aikoo viettää edeltävät pari päivää Hangon Regatan tunnelmissa, joten myöhäisempikin kehä olisi kelvannut ;o)