Kauden avaus näyteltiin siis eilen messukeskuksessa, jossa tuomarisedästäkin tuli täti - Frances Toman Irlannista! Saga esiintyi niin hyvin kuin opettamatta osasi, sillä niinhän se on. että lahjattomat treenaa (ja valioituukin kuulemma...) :o) Samalla siis Valtavan Suuret Onnittelut Isi-Andylle valion arvosta ja cacibista!!! Onnea myös Andyntytär Kumma-siskolle vara-sertistä! Siiri-systerille tsemppihali, vielä me niille näytetään!!! Ja kaikille muillekin mukana olleille onnittelut, ettei tule kelleen paha mieli :o)

Team S haali (kotikenttäedusta huolimatta) kotiinviemisiksi pätkän punaista muovinauhaa (erittäin hyvä vaan ei täydellinen), niukkasanaisen, mutta positiivisen arvostelun sekä roppakaupalla kokemusta! Opettavaista oli huomata, miten ero Simosta vaikutti neitokaisemme olemukseen. Ihan melkein jännitti ja hiukan pelottikin, kun ei henkilökohtainen Bodyguard rähissyt vieressä. Tästä viisastuneina suuntaamme entistä useammin ihan vain tyttöjen kesken baanalle. Kotiläksyn omaisesti aiomme myös hakeutua hanakasti vieraiden kopeloitaviksi, ettei sitten ensi kerralla niin kauheasti ahdistaisi...

Jahka saan kamerani ymmärtämään itseäni, lisään tänne vielä iloksenne kuvia upeasta muonituksestamme! Kaikilla oli hyvä mieli, kun masut oli herkkuja pullollaan!!!

Kiitoksia kullanmurut mukavasta näyttelypäivästä!