Kamera kikkailee edelleen, joten kuvatuksia joudumme odottelemaan, mutta sillä aikaa sitten kuivaa tekstiä vaan...

Kyläiltiin eilen V-S pelastuskoirien raunioilla toimintaan tutustumassa. Kurssi alkaisi keväällä ja sinne tekisi kovasti mieli. Kysymys kuuluu vain, että kummalla koiralla, sillä vain yhdellä kerrallaan voi noin intensiiviseen koulutukseen osallistua.

Simolla alkaa olla ikää reilummin, mutta vielä päästäisiin ilmeisesti mukaan. Ukkelin kanssa on hakua treenattu ennenkin ja kovalla innolla. Rohkeana ja vahvana koirana meidän kovis olisi varmasti ihan omiaan noissa rauniokuvioissakin.

Saga taas on nuori ja ihan raakile, mutta vähintään Simon kaltainen ihmisystävällinen, ketterä ja reipas pikku tahmatassu.

Lupasin viedä molemmat "karsintakokeeseen" tokoilemaan ja esittäytymään, niin saavat alan harrastajat ja asiantuntijat sitten kertoa myös mielipiteensä. Jokatapauksessa toisellakin koiralla pääsee sitten myöhemmin harrastamaan.

Saga aloittelee myös agilitykuvioita. Kummityttöni Nea joutui suruksemme luopumaan villakoirastaan Pikistä ja jäi siten ihan vaille treenikoiraa. Simo on nuoren tytön käsiin hiukan raisu, mutta Sagan kanssa pärjäävät varmasti hyvin. Nealla on paikka seuramme junioriryhmässä ja sinne siis suuntaa nyt Saga-neitokainenkin. Peukut kahdelle nuorelle neidille!!! :o)

Team S jatkaa tallaamista, vaikka residentiksi valittiinkin se "huonompi" vaihtoehto.